snö utanför mitt fönster...

nu känns det som vardag att det kommer ner vitt puder när man kollar ut genom fönstret....det börjar bli dax för ljungnersättning i våra balkonglådor istf vår stackars frusna tagetes som stått ooootroligt länge =)
mkt mysigt med snö bara den får ligga kvar lite  den här gången....

mkt har hänt: slut på sommar jobb
                         firandet av 1½ år tillsammans
                         nollning
                         ullared med sandra
                         utgång med jobbet
                         kalas x IIIIIIII
                         kusinbarn kom till världen
                         nolleföreställning/fest med spexet
                         bröllop i tyskland
                         upptaktshelg med spexet
                         avsked, uppbrott, sorg
                         första snön!!

i den ordningen typ!! så klar för mej denna gången...hehehe

näe men i princip! lovade mej själv att bloggen inte skulle bli en "då gjorde jag det och veckan efter gjorde jag detta"-ställe, att jag skulle va lite mer uppdaterad men nääe...har inte lyckats med att vara inne så mkt och sen har ja känt lite såsom S skrev *kramar om* att man kanske inte kan skriva allt man vill om det handlar om ens sambo för man vet att han kommer få reda på det och bli sårad....iaf uppfattade jag det så av det hon skrev...min tolkning!
Jag kan faktiskt känna så...att de tillfällen jag verkligen vill skriva av mej och få åsikter på mitt liv och sånt är ju när jag är arg på ngt/ngn eller skitfrustrerad på ngt/ngn... och ens sambo är ju oftast föremålet när man ff filar på varandras vanor/ovanor och flyttade ihop rätt tidigt...kunde känna igen en hel del....hmm *suckar lite eftertänksamt* men sånt kanske jag då inte häver ur mej här då utan ist har i mej eller pratar med ngn och sen är det ur världen liksom. Jag önskar att jag hade den viljan att skriva vanligt vardagssnack som mga av mina vänner gör....jag gjorde det - för flera år sen...men då kunde jag skriva om allt...längtan, ilska, kärlek, vardag...för då sårade ja ingen och ja hade inte så mkt att göra heller för den delen... skrev rätt mkt även i början när jag kom till stan men inte så mkt sen jag träffade M, mkt av respekt. För så i början rörde ju allt honom =) löjligt nykär som jag var! 
Tror jag har funderat kring detta innan i mina bloggar... men trodde kanske jag skulle bättra mej =) men nej!! icke så...jag har ff mina "updates"....kanske inte så kul att läsa men...sorry =) eller så kanske man måste lägga av sej pressmanteln att skriva varje dag och ist skriva "fritt och ledigt" när man väl skriver och inte bry sej om att det är två månader sen sist och varken titta bakåt eller framåt...och inte heller be om ursäkt för att det var längesen....det är oxå en idé!!

men gillar du inte updates så är det dax att sluta läsa...det tog slut på mitt sommar jobb sista augusti samma dag som vi hade vårt firandet av 1½ år tillsammans. sommarjobbet fanns det dubbla känslor i att sluta med... jag hade trivs skitbra med det mesta och samtidigt haft det psykiskt jobbigt med denna dam. hoppades att få jobba extra och det hände en gång och aldrig mer... men nu har jag vart och hälsat på dem så jag hoppas att det resulterar i lite telefonsamtal från dem =) även att jag får jobba lite i jul!! vore ju inte helt fel!!


det har även varit nollning på G för alla nya nollor och i år
var jag rättspsykare dvs nollningskommité för SOBRA...de som varit med och planerat alla aktiviteter och liknande.     
men jag blev inte så himla aktiv så jag trott, i min kalender såg det ut som om jag inte skulle vara hemma på två veckor pga allt som skulle hända, men jag tror jag var på fem aktiviteter allt som allt...jag kände helt enkelt inte för det och orkade inte heller när mkt annat i mitt liv hände då.... jag blev oxå kanonförkyld - lagom kul!! men de blev ettor även de och hade säkert en kanonsittning.... känner att jag verkligen är påväg ut ur studentvärlden!! vill vara hemma nu, bilda familj, umgås med M och inte skutta iväg till massa aktiviteter och dricka massa.... det är inte min grej - om det ngnsin vart det!! 

nog deppigt...nästa kulghet som verkligen var helt hysteriskt rolig - ullared med sandra!! vi övertygade kära M att få låna hans/vår =) bil... mkt mkt bättre än buss sa vi!! så vi fick och vi hade så otroligt roligt...två unga flickor på glid...hahaha...vi hyrde stuga och var där inne hela dagen efter...men med bättre planering kommer vi har minst lika roligt nästa år - för detta är en tradition som kommit för att stanna =) denna låt blev vår themesong under resan på vår blandade resecd: http://www.youtube.com/watch?v=_B1WMNeMgjg   den skrev vi oss hesa till....mmm...lovely!! så nu är alla julkappar inhandlade vilket känns bra och så kunde jag faktiskt även hitta saker till M som han sa..."oj, dem passade ju faktiskt bra, dem var ju riktigt snygga" när jag hittade jenas till honom för 139kr!! han var mkt skeptisk till Ullared innan men nu så kan de nog vara artiga mot varandra iaf =)

en annan sak som var kul med sommarjobbet var att vi kom så bra överens vi i denna lilla grupp att vi faktiskt ville träffas privat =) så några veckor efter att vi hade slutat så gick vi ut ihop till Harrys...så kul hade vi!! det ska hända igen har vi sagt...och ngt i rätt riktning är väl att vi ska fika några av oss imorrn =) det tycker jag!! ska bli kul!!       
denna höst har även varit full av födelsedagar... massor till antalet!! MEN ett 50:års kalas med 50-talstema slår rätt mkt =) min farbror hade fest och det var nog första festen jag kände mej vuxen på - som var släkt har haft...där jag hade M med mej och vi drack varandra till och dansade som om jag var smalast i rummet!! vi hade grymt kul!! sen oxå väldigt kul att träffa släkt och andra vänner som på ett annat plan...himla kul!!
det var oxå på denna fest som jag för första gången fick skåda mitt senaste tillskott på kusinbarnsfronten - Nova, en 1 månad gammal liten tös som var såååååååååååååååå söt!! 

jag hoppades att det skulle smitta...att man blev gravid bara av att titta...*suktar* inte för att ja inte vill göra det som förorsakar barn men ...jajaja...ni fattar!! hehe... hon var iaf det sötaste och pappa stefan var mäkta stolt....hihi...även han blev vuxen!! who would´ve thouhgt =)      

sen kom ju spexet igång för hösten och det blev dax att ta farväl av Churchill med dess nolleföreställning och fest...den fungerade väl av rena förskräckelsen, usch inget kul innan..bara stressigt!! alla gäster verkade ha roligt men förberedelserna kunde vart bättre...med mer folk! varför ställer helt plötsligt ingen upp?? det gör mej väldigt sur och irriterad faktiskt...spexets märke utåt ska va att alla e så goda vänner - skitsnack säger ja!! iaf när det gäller att ställa upp i KM!! Det är väldigt kul att komma på fest och berömma god mat, men det är inte fullt lika kul att stressa ihop maten på tre, fyra pers!! ställ upp säger jag!!

sen kom ju tiden för upptaktshelg och det är ju alltid lika trevligt, även om ja spenderade mesta tiden i köket denna gång, men man kände sej ju iaf lite uppskattad när maten fick beröm =) 
kväll ett: charader spel   och  pastamaffian...
dag två:  riskok   manusuppläsning
kväll två:  sprit  findukning köksmästare  partyyyy!!  pojkar på glid!! 
dag tre:  fyllemat det som blev över  frukost

men som sagt några fler hade ju inte gjort ngt...hoppas vi får ett KM att räkna med! det där med att man inte skriver allt för att man är rädd att det ska såra mskr gäller inte endast sambo utan även vänner.... jag är oroad över KM iår...hoppas jag har fel!     
 mkt händer med spexet i år... mga väljer att lämna för de anser sej har fyllt in kvot av spex i sitt liv, andra lämnar av andra orsaker och helt plötsligt försvinner "alla" som vart med mer än fem år...inte helt kul! att vi förlorade vår tilltänkta ordf till malmö var väl ingen idealstart på året =(    men jag är ändå glad för hennes skull...jobb efter utbildning - inte illa alls!! men vår nya kommer göra ett kanonjobb med...like her!! 
men när det gäller avsked, avbrott och sorg så finns det oxå i spexets värld....F som jag trodde skulle bli inventarie snart i spexet försvinner...kommer lämna tomrum efter sej...*saknar* vem ska nu komma på teman till festerna? =) har även hört flera som tänker ta ett steg tillbaka...sorg visar sej när kärleken inte var den de trodde...så tragiskt och jobbigt...för mej helt oväntat men kanske inte för de som kände dem bättre...hoppas deras sår läker...
   
nu över till ngt mkt roligare: vi har vart på bröllop!!! i tyskland!!!
en kompis till M har doktorerat där nere typ (i belgien) och lyckats springa över en tjej mä =) så nu stod bröllop i hennes hemland...vi hade ialla fall grymt kul med de andra schwamparna som var med och vi hamnade vid kompisbordet på festen..mkt mkt trevligt hade vi =) vi tar det i bilder:                                                                                  
         
           
en sista betraktelse: vår första snö kom ner den 7 november...najs!!               
                      

                                                                          

                          

RSS 2.0