Solen är skön, solen är toppen....

Solen är varm målar brun hela kroppen...ah ljuva lägerkänsla all over igen :). Ligger idag vid Hästhagens badplats här i örebro. Har vart här heela dan, först med sandra. Kul att ha hittat ett ställe som funkar, om det är ngt som örebro är känt för så är det inte dess många bra badplatser...men har vart i tre gånger och det är sköönt!!! men jag ska inte klaga, jag har Scotts i öronen och dricka i munnen.... Vore spännande om det vore tvärtom hehe...dricka i öronen och jaa ni fattar haha haha...det vore ngt det! Kladdigt från båda håll är jag rädd....haha! Undrar om man får tänka så med pojkvän? ;) jaja nu är det då att komma tillbaks till verkligheten och det innebär att jag och magnus ska och handla... Antar att jag lär känna av hela min kropp på ett brännande sätt ikväll...fram med kylbalsam!!

Midsommar...(ursäkta förseningen för er som läser =) )

är inte det den absolut mest somriga tiden på året?? ;) det tycker jag....
min och magnus midsommar blev i af väldigt lyckad trots snabba lösningar *ler* men det gick ju bra.
Jag jobbade fram till 16 så sen blev det buss till bussen hemåt och allt klaffade väldigt bra. Att jobba på midsommarafton är alltid lite speciellt, men det är oftast väldigt trevligt och gott ;) och i år hade vi t o m fint väder heeela dan. Halv fem satt vi på swebussen som skulle ta oss till mariestad där mamma och pappa skulle hämta oss, då vår bil ff var trasig. Snacka om att man märker hur van man är att ha bil!!
På kvällen blev det grillning och magnus sörjde lite över att han missade sillen men det rådde vi bot på till lunchen på midsommardan =)
    visst ser det smarrigt ut? hihi...jag fick kassler då jag inte gillar sill, aldrig lärt mig! Denna midsommardag hanns det med mkt faktiskt. Den började bra med sovmorgon, dock inte så bra för magnus som började känna sig sjuk =( men sen intogs denna ljuvliga lunch på altan i sol!! Vi passade även på att planera för en tur ut med båten och fiska en stund... men visst, det var ju fint och skönt att komma ut på vattnet, det är det alltid men fisken hade uppenbarligen emigrerat, för under ytan - eller i af i närheten av våra flöten - var det heeelt dött och då menar jag helt dött, inte ens ngn känning av naggande på maskarna...*fnys* så försökte vi lite längre ut mot dagskär men där fanns några hemska flygande saker, typ som knott fast mindre och hemskare, mkt hemskare!! de var verkligen överallt... fick ju borsta håret hur länge som helst för att få bort dem sen.... usch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    <-- såhär fort åkte vi ;)
Men när vi kom hem var det iaf äntligen dax för kvällens event...hihi =) jag och magnus skulle åka och kolla på och dansa till och lyssna på och njuta av - SCOTTS!!! hihi............... så vi lånade mammas nya fina bil,
en toyota yaris verso
 
sjyst bil va? man kände sig som om man satt på en tron hihi....så efter fisketuren svidade vi om, inte så mysigt att ha halva maskar på sig om man skulle få kramas med ngn onämnd kändis... hihi...men tjusiga blev vi =)
för att få lite krafter stannade vi till på mcdonalds =) sen bar det av till Olstorp!!!
Här kommer en kavalkad av bilder från kvällen, titta och njut =)
   
 
jaja. kvaliteteten är sådär, men alla fyra är med iaf ;)
      
 
Grabbarna Grus eller kanske bus skulle passa bättre? =)
 Claes med gloria? hihi...
   Denna bild ger nästan möjligheten att likna henrik med Jesus =) med ett stort ljus bakom sig... annars bara ett läckert foto!!
     
jag och magnus hade hur kul som helstdenna kväll, vi dansade mer än vi gjort någongång tror jag haha... och mina fötter och ngt promillehöjda kropp svängde runt till massa bugg och foxtrot - världens bästa motion måste det vara - presenterat i förpackning med ögongodis hehe...men nääe jag har ingen favorit som jag tar extra många foton på haha...
Asså jag måste oxå puscha lite för Olstorp, vilken fin park alltså... den har verkligen allt som iaf jag tänker mig ska finnas i en folkets park/festplats.. chokladhjul, lotterier, pilkastning, ett stort dansgolv under tak fast ändå utomhus, ett fik med det nödvändigaste och ett stort plus här var den fina resturangen med bar!! +++++ till arrangörerna!!
  
även efter spelningen gav de av sin tid till sina fans...gilla!! autografer och kramar ges ut till dem som vill ha =)
 Das Buss!! =)
Claes gick ist här någonstans och pratade i sin nalle...kanske med flickan?! får för mig att han ofta ringer henne, men det kanske bara är jag?! ngn som vill bekräfta, dementera? Claes?! =) Men det blev iaf en bild på bussen, som bevis för att den var med även här haha.... vill snart se insidan!!


Denna vackra skapelse åkte före oss ut från parkeringen, den får stå som representant för alla amerikanare som hittat till Olstorp denna afton (som blev morgon) hihi....klockan var halv tre på morron när vi åkte därifrån och på resan hem hade vi värsta djursafariet =) vi såg två rådjur, en räv, ngt vi tror var en mård, ngn typ av padda eller annat hoppande djur på vägen mm mm... hihi...så är det på landet!! kvart i fyra låg vi våra sängar!...snark......




såå då var ni uppdaterade =) kommentera gärna.....

Denna vecka börjar allvaret =)

Överallt på facebook och msn ser jag att sommarjobb börjat för mina vänner, själv börjar jag min jobbvecka med tre dar ledigt =) jag börjar ordentligt på torsdageftermiddag, för att sen jobba midsommarafton (på dan) och sen ha ledig helg...hihi.... bra början på sommaren med två dagars jobb!! men sen har jag det som alla andra, jobb, jobb och åter jobb =) men verkar ändå vara ett rätt ok schema... förutom hemskhelgerna med passen mellan 8-21! Alltså jag har gjort såna förut men då har det vart med rast på 3,5 timme men nu har man endast 90 minuters rast(!!!!)...jaja....man får väl tänka på pengarna!
Men samtidigt som man ser de som skriver om sommarjobb som drar igång finns det oxå mga vänner som gjort sitt första arbetsår och nu för första gången får njjuta av betald semester...är så glad för deras skull men oxå lite avis - vill med ha betald semester (dvs undermedvetet vill jag ha ett jobb)!! Såklart jag vill ha ett jobb, vem vill inte det!? Skulle så gärna vilja jobba på ngt café eller ngt... vill inte verka kräsen för jag kan tänka mig det mesta av arbeten och det tycker jag skulle vara som en fördel för mig men ist hör jag mskr som nästan fnyser åt att jag inte enbart söker jobb utifrån min utbildning.... men det är inte säkert det går bättre för det....
Jag tror verkligen att jag skulle vara lika lycklig på ett lager eller industri som på ett kontor eller ett äldreboende.... så länge man jobbar med bra mskr så ordnar sig ju allt!!

Jaja, framtiden kan man fundera länge på, men idag ska jag iväg på introduktion på Demenscentrum där jag ska jobba i sommar. Vi ska få info och så innan det är dax att börja jobba =)
Dax att börja göra sig i ordning... hela veckan som gått har jag slappat med ganska gott samvete =) haft Magnus bärbara dator i sängen, kollat på säsong 2 av Criminal minds i sängkammaren och bara haft det bra....kl.16 går bussen!

idag var jag med om en sak....

jag var på promenad med mina vänner runt här uppe i brickebacken, vi gick och småpratade och jag visade lite småstolt fotot jag har av Henrik i Scotts som visningsbild..... ingen av dem visste vem det var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
snacka om att jag kände mig insnöad....det har numera blivit en självklarhet att de jag pratar med och umgås med vet vilka Scotts är....hehe.... men så var uppenbarligen inte fallet....det var en nyttig läxa.....................

men det minskade oxå listan på vilka jag skulle kunna få med mig för att spana på Scotts som skulle uppträda i vår vackra stad igen.... de skulle spela på en privat fest som råkade vara på mitt kära campus men det var oxå tyvärr på personalens firmafest inför sommaren med tema Folkpark....de hade riktigt finfrämmat, både Lill-Babs och Scotts =)
men glad ihågen knallade jag ner själv då ingen ville göra mig sällskap....har nog aldrig gått så lätt att ta sig till campus =)

när jag kom ner till campus var hela området kring Kraka avspärrat eller inhängnat kanske är ett bättre ord =) ingen annan än de som var bjudna fick iaf komma in *fnys* det är väl vår skola tyckte jag nog men men....
så jag letade ingångar och det första jag ser är Scotts snygga stora buss stå utanför kåren...wow, då slog det mej att jag faktiskt kunde springa över dem här ngnstans hihi....på min skola...
när jag gick närmare för att ta kort såg jag att ingen mindre än Roberto satt i bussen =)







hihi...mga bussbilder blev det!!
så jag tog mina kort och gick vidare... gick dit jag trodde att jag skulle kunna komma in men icke, överallt var det stängt, men jag hamnade backstage kan man säga, där de tjusiga killarna hade alla sina grejer

jag fick även en glimt av Lillen när han stod och grejade innan spelning =)

såhär i efterhand kan man ju tycka att "det hade väl bara vart att gå in, ingen hade märkt av dig" men jag var i det läget som en vampyr - man måste bjuda in mej för att jag ska kunna gå in!
jag snackade lite med Roberto som beklagade och sa att det är ju sådär när det är en privat spelning, jag innbillade mig att han var stolt över det enda scottsfanset som stod där och skakade galler, bokstavligen, för deras skull =) Am I right you guys?!  Hur som haver jag stod där och väntade på att de skulle börja spela, dem med tror jag, de var lite sena i schemat för kvällen.... snackade även lite kort med Claes, vid några tillfällen... alla pojkarna har iaf hälsat på mig nu, det är ju iaf ngt haha.....
så började de till slut spela och som startnummer hade de "fröken fräken"  får se om jag kan lägga upp det här någon gång =) men allt jag SÅG var ryggen på Claes - under ca 40 minuter kanske (deras första session) så honom skulle jag känna igen vart som helst numera haha...
   
Blev lite lika kort men var ju tvungen att ta kort på något =)
Ett sista kort blir på Henrik som ägnar sig åt sina fans...

sommarlov

det är en rätt skön känsla att få vara hemma utan att få dåligt samvete när man inte gör ngt ;)
samtidigt vill man ju utnyttja tiden väl nu när man inte har något annat att göra som stör liksom.... men några dagar kan jag väl få slöa med gott samvete väl?  =)

var på examen i lördags, trippelfest faktiskt... mina sköna spexarvänner louise, niklas och therese kunde nu andas ut!  trodde att det skulle blien kompisfest =) men när vi kom dit var hela familjen där och viss släkt...haha...jaja kul var det ju iaf... med god mat och rolig tipsrunda.... kul med småsaker i frågorna när man inser att man funnits med i dessa underbara mskrs liv de senaste fyra åren...tiden går fort =)

de flesta i ens närhet är nu klara med sina utbildningar och börjar söka jobb, det har pågått ett par år nu och man börjar inse att detta att ha sina vänner nära inpå inte kommer vara en självklarhet så länge till... får de jobb så kommer de flytta...iaf en del av dem, till gräfsnäs, uppsala, varberg, örebro (jääj), grand canaria, vadstena, dalarna mfl...vet inte vart resten är ifrån =) men jag tycker om er iaf =)
det roliga i den ekvationen är att man har anledning att resa över halva sverige och hälsa på folk och har alltid en sängplats (kan man ju hoppas iaf... hihi)
men man inser oxå att man mot all förmodan håller på att bli vuxen....




jaja....det kan man tänka på vidare på en annan dag, nu är det sommarlov och det ska jag njuta av iaf några dagar!!

1 år post-examen

och min dag känns lite bitter, ledsam och jaaa...fortfarande snuvig (men det hör egentligen inte alls till mitt humör)....

detta inlägg kommer vara ett "åhh va det är synd om mig" - inlägg så tyck synd om mig, skicka kramar via kommentarer, vad som helst utom "ta dig i kragen"-kommentarer.......

jag känner mig bara som att jag är steget efter alla... var det inte tänkt att livet skulle öppnas när man tog examen? ist känns det som att livets väg har smalnat väldigt mkt och inget känns öppet, man känner sig snarare trängd utåt kanterna...

vad har jag att visa för det året som har gått? inte så värst mkt... visst jätteintressanta kurser (psyk A och B) men tydligen har jag ingen som helst motivation för att läsa till tentor längre, iaf inte när det kräver mer kunskap än kryssfrågor. Så med det sagt så klarade jag nästan hela A-kursen utom Michaels tenta som krävde lite mer av mig... på B-nivå kom mer intressanta kurser men oxå tentor som krävde mer av mig.... =( så denna termin har jag godkända poäng endast i inlämningsuppgifter...känns sådär. och ingen annan än en själv kan man skylla på heller.....

denna dag känns det extra mkt jobbigt då man läser på alla nykläckta studenter och examensmänniskor facebooksstatus hur lyckliga de är, hur mkt de kämpat och nu äntligen nått målet.....lika glad var jag för ett år sedan och nu känner jag bara hopplöshet....
sen växer inte jobb på jobb heller även om vissa tycks tro det....och de blir inte fler även om man blir desperat.....

inför augusti har jag att se framemot en vecka med fyra-fem tentor...dvs alla tentor denna kurs och en från förra...*fnys*

att jag oxå vart förkyld den enda veckan jag behövde extra kraft gör oxå att man känner sig extra bortglömd....har ju inte orkat ngt men ändå suttit uppe till halv tre på morronen och sen utan krav vaknat vid åtta, nio på morronen för att återigen bosätta mig framför datorn....

så jag kan sammanfatta mitt år post-examen med misslyckaden..................
plus att vår bil är trasig så vi kommer inte iväg på min svägerskas examensfest heller, förhoppningvis får vi skjuts till examensfest nr två imorrn, hos mina spexarvänner....



jaja nog med gnäll,

världen är liten....

inser man ibland när man skryter om man fått en kram och får som svar "jag är släkt med honom" haha.... snacka om "right back at you"....jaja....
helt plötsligt blev hon min nya bästa vän haha... näe då men visst var det kul att kunna fråga henne om saker som väldigt få andra vet....

känns kul att ha den möjligheten att kunna fråga, men samtiigt känner jag mig väldigt mkt som 15 år igen när man var obotligt kär i New kids....och man mer eller mindre tävlade med sina vänner om vem som visste mest, men min kompis förvissade mej om att man måste få vara 15 ibland oxå...det är rätt kul att vara 15 när man egentligen är 30 sa hon - I agree!!

men att de är vanliga killar hemifrån som det gått väldigt bra för underlättar ju för att man fortfarande ska vara förankrad i verkligheten =) har oxå insett att jag faktiskt gått på gymnasiet ihop med henke och claes...lite kul =)

men men känner att hysterin börjar dala haha....för den här gången, sen beror det väl på hur länge det går innan jag får nästa injektion med scotts uppåttjack....  =)

back to reality - imorrn tenta usch

tänk va coolt det vore...

att ha honom på msn, att kunna snacka med honom som vem som helst, utan att för den delen vara ett galet fan =)
har tänkt på det ikväll, det vore trevligt....
att vara den som sticker ut ur mängden av mskr han känner....

tur man inte har en svartsjuk man... han vet ju att det är honom jag älskar...det här andra är bara fysiskt och lite mentalt...men mest nyfikenhet....



*funderar*


en typ av bilddagbok

kanske man kan kalla detta inlägg....för jag tänkte nämligen lägga upp en hel del bilder från i torsdags när jag var och kollade på Scotts =)

Henrik och Roberto koncentrerar sig =)

 roberto i fokus

 Asså kolla in dessa vackra händer.....*sucktar*

 henrik igen.....

...och igen *ops* =)


... ett stort fan nere till höger...*fnys* men annars ett bra foto som blev vad det blev pga ljus och blixt....






Bröderna bus på´t igen... =)



cooling henrik in i dimman....


närbild, men tror ni han ville se mig i ögonen? hehe....

jag såg oxå nya bussen, mkt tjusig!

detta var lokalen....

glad henrik =)


även claes kom men på ett hörn, ska jag skylla på att jag stod fel? hihi....






Lillen såg lite misspepp ut...vart var det fina leendet?



snacka om glittande ögon haha...

stämningsfulla henrik

grrrr -henrik

snyggt va? fast lite otydligt =)

detta kunde blivit bra...

fina henrik

långa roberto...haha....du e med fin!








dansgolvet var iaf rätt fyllt...och grabbarna såg ju ut att ha rätt kul på scen med!



Detta var min torsdag... inte varje vecka det inte!! Är fortfarande lite rusig....hihi....
Och i min egna ovisshet träffade jag även Icka på denna spelning...så snart kanske man hänger med coola

RSS 2.0