ops...

glömde ju säga varför fem dagars ledighet =)
tenta innebär ju slut på kurs som nästintill alla vet, så nu är det valborg och helg och måndag seeeen....först på tisdag börjar nya kursen =) mkt trevligt!

då ska här läsas klinisk psykoligi om personlighetsstörningar och annat trevligt!! jätteintressant ska det bli!!

undrar om "jätteintressant" kanske är dagens ord??

gonatt igen

Fem dagar ledigt.............sweeeeet (för att citera en vän...hihi)

Så nu var äntligen tentan över och man kan slappna av =)
Skrev tenta i hälsopsykoligi idag och det gick verkligen över förväntan, inte alls så att man tror på VG eller så men iaf ett G vilket är stort för mig =) Kändes bra och jag svarade på mer än jag trodde att jag skulle kunna - bra för mig!!

Hela denna dag har varit en mkt bra dag för mig måste jag säga! Medan jag och Annika satt och pluggade det sista innan tentan med hjälp av Ingrid så ringde telefonen och det var ett kommun-nummer så hopp om sommarjobb ökade markant =)
Jag svarade och det var en kvinna från demenscentrum, ett av de tre ställen jag varit på intervju hos. De ville erbjuda med typ åtta veckor på en avd för yngre dementa - jätteintressant!

Men under den lilla stund jag pratade med denna kvinna så ändrades hela min bild av sommaren, spännade hur fort sånt kan gå. Jag har nämligen varit på intervju på ett boende för funktionsnedsatta och i glanshammar på ett äldreboende...båda verklade jätteintressanta - men fick man chans att höra sv sig till dem och höra om och vad de hade att erbjuda nu när de tänkt några dagar?!?! Näe!! Man skulle bestämma sig på stående fot...lite nervöst men en skön känsla att någon faktiskt erbjuder något konkret.
Så nu återstår bara att säga nej tack när de andra ringer och frågar...tyvärr...kanske om de kan erbjuda fler veckor ev men näe nu får det nog bli demenscentrum, ska ju gå brevid och allt så det kommer bli bra =) Båda de andra hade sina mkt bra sidor - boendet för funktionsnedsatta hade gett mej ny kunskap i praktiken och breddat min kunskap utifrån min utbildning och kanske lite högre lön och i glanshammar fanns lugnet, ett litet samhälle på landet med ett riktigt sockencity (om det nu finns som ord) bestående av kyrka, skola, affär, äldreboende och pizzeria =) allt inom tio meters radie från varandra typ, där man utgicik från "bonnförnuft"...bra utgångspunkt tycker jag. tror det är ett helt annat tempo och sinnesstämning på ett så litet äldreboende, både bland personalen och de boende.
Men nu blev det demenscentrum och det kommer oxå bli jättebra, det tror jag! Jag kommer lära mig massor =)
Sååå to make a long story short - jag har fått sommajobb!!! hihi....

Så det braiga med dagen, dels får jag sommarjobb, dels skriver jag förmodligen G på en tenta och dels visade vågen minus hos viktväktarna...mkt trevligt!

Tänkte satsa på 5-8 kilo till midsommar, isf 120 kilo, vore otroligt roligt och hälsosamt! Det känns heller inte som en omöjlighet för jag är ute och går med mina stavar nästintill varenda dag typ en timma och lyssnar på ljudbok - tack för den vanan Annika =) börjar jag sen bara följa min checklista framför allt på veckorna så kommer kilona rasa det är jag övertygad om!! Och då ökar oxå chansen att bli gravid......eller ops, sa jag det där?!? det var en Freudiansk felsägning är jag rädd....*ler stort*

Nu är det tv som gäller som avslappning innan John Blund kommr på besök...nattinatt mina vänner....

ps. ngn av er skrev kommentar, vet dock inte vem för det stod inget namn -nyfis blev jag =) "say your name" ds.hittade denna bild på nätet vid ngt tillfälle, är den inte helt underbar!? skrattade så jag grät första gången! Jag ivll med ha ett sånt bröllopskort!! tänk vad man kan göra med avstånd =)

varför är det alltid fint väder när det närmar sig tenta?

Å här sitter man och vill njuta av vädret och allt man får är dåligt samvete för att man borde plugga till tentan man har på onsdag (dvs imorrn) istället....*muttrar och mumlar* men men får väl försöka göra något åt det hela så man faktiskt klarar denna tenta. Är så tråkigt att ha massa tentor som släpar, räcler med de tre (!!!)  jag har redan.
Usch tentor ska man klara första eller ialla fall andra gången, sen blir det för långe sen för att det ska motivera att läsa om allt igen...

Är fullkomligt medveten om att det är såååå långesen jag skrev något här, typ 1½ år sen eller ngt, men ska försöka bättre på det =) om nu någon är intresserad av att läsa om mitt liv...
Hittar vänner var och varannan dag som bloggar och som jag annars inte träffar, tycker det är ett lysande sätt att meddeal sig till omvärlden om vad som händer i ens liv.
Hörde mskr inom media som pratade om att folk började lida av "uppdateringsångest" ngt liknande... men är inte det snarare en bild av personen som bloggar, facebookar eller vad det nu gäller än grejen som sådan?

Mkt har hänt sen 14 november 2007 =) Helt galet mkt, men det tänker jag inte berätta om.
Men spexmässigt så har vi spelat på en så otroligt mkt större scen än vi någonsin trodde att vi skulle få göra, sen vet jag inte om allt är positivt och bra för det men en helt ny upplevelse är det ju i alla fall, och mkt mskr kom även om vi hoppats på flera. Annat spexrelaterat är att vi hade Kårspexet på besök för ett par helger sedan, de spelade sin föreställning Pius III  otroligt roligt!  Gällande vårt spex så hade vi valmöte igår, för att välja de första posterna som behöver komma igång med sitt arbete. En av typ fem poster valdes, vår manuschef - Grattis Sara!!

Nu ska jag fösöka ta tag i min skolbok och frågepapper och sätta igång!!
Dumma fina väder =)

RSS 2.0