ja just det

mitt förra inlägg....kära ngn vad ja fick kämpa för det!! vet inte hur mga gånger ja skrev om det eller snarare fick bryta meningarna för att de inte fick plats - fråga inte ens vad som hände först för jag har ingen aning *pjuh*
och så var ja nästan klar så hade mina brytningar inte sparats...det hände väl typ tre gånger... men nu - äntligen är den uppe!!!

så jaa...den är lite out of date... men ni kan ju alla minnas tillbaks till fredagen den 10 augusti då denna förra blogg tänktes fram och skapades...=)

kram på er!!


Kommentarer
Postat av: Vicky

Oh ja, det kommer bilder så snart den är klar :-) Bilr nog eventuellt lite bilder från bröllopsdagen, direkt från Paris :-)

2007-08-16 @ 08:59:45
URL: http://victorioucity.webblogg.se/
Postat av: Pionhed

Haha, vadå skrytmåns? Jag vill göra allt och det nu, inte vänta! Vad är det för fel med det?! =)
Appropå vandringen så tycker jag absolut du skall prova fjällvandring! Vi gick sammanlagt 66 km på fyra dagar med en vilodag på mitten, men det var i längsta laget. Jag tror att det passar mig och J bättre med ett basläger, tex Grövelsjön, och sedan göra dagsutflykter utan tunga ryggsäckar. Det är nog också att rekommendera om du vill prova fjällvandring för första gången. Och jag lovar dig, om vädret inte är totalruttet så kommer du att älska det!

2007-08-16 @ 16:48:25
URL: http://pionhed.blogg.se
Postat av: Frida

ja precis...kotten it is!

2007-08-24 @ 12:39:52
URL: http://fridaymoonwalker.blogg.se
Postat av: eBbA

Tack underbara du! Mycket möjligt att jag kommer behöva några kanelbullar... Hoppar i min nyinskaffade overall och försöker skaka av mig smärtan... vi hörs! Kramar!!!

2007-08-29 @ 13:58:50
URL: http://ebbaluna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0